Hvad med de voksne?

Det er efterårsferie lige om lidt, og der er fyret godt op under børneaktiviteterne rundt omkring. Men hvad med de voksne? Skal de ikke lege med? De vil i hvert fald gerne. Jeg har set ret så vrede damer blive nægtet at lave filtbolde, bedstefædre som ikke ville overlade pråsefremstillingen til deres børnebørn, og bedstemødre overtage fuglekasseproduktionen. Selv fik jegmøvet mig ind på (gamle) Holmegård og fik prøvet at puste glas, selvom jeg vist var lidt ældre end forventet. Men der stod altså ikke, det kun var for børn, og det var fantastisk at opleve glassets respons.

Nogle gange er det heldigvis gør-det-selv som på billedet, hvor det var de ældste gæster, som forsøgte sig på stylter – og var rigtigt gode til det.

Det er måske sent at finde på noget til næste uge, men måske man blot i første omgang kan lade dem være med ved simpelthen at droppe skiltene med ’for børn’ og så tage en beskeden pris for materialer. Og så i øvrigt bruge vinteren på at finde på noget, de voksne kan være med til – også uden børn. Hvis det kniber med ideer, kan man jo rekvirere sådan en som mig.

Og det er heller ikke umuligt at få fat i gæster, som måske aldrig før har prøvet at være med.