At spejle drømmen

Jagten på næste sommerferie er begyndt, og den starter på Nettet – det gør vi alle. Hvad finder de? Hvor og hvordan finder de dig? Hvor let finder de ud af, hvad der er at komme efter – lige i deres ferieuger? Skal man lede? Bliver man skuffet? Kan man spejle sig selv i jeres vindue?

Nær deres drømme

Når vi kigger i rejsekataloger drømmer vi os langt væk – måske til de varme lande. Når andre kigger på os, drømmer de også. Om hvad? Hvad har du, som kan sætte drømme i gang hos tyskere, svenskere, nordmænd, hollændere… om en ferie, der er helt unik og anderledes – og ikke mindst – lige dem.

Lad dem smage lidt

Der er kun ganske få sekunder til at fange deres opmærksomhed, og hvis de skal blive bare lidt længere, skal der være noget interessant. Ikke kilometerlange tekster eller links på kryds og tværs, hvor man til sidst farer vild, men måske noget at lege med – noget lidt anderledes –  noget ’hov, det har vi ikke set før’, som er sjovt og fængende – og så er I måske et besøg værd.

Mennesker, der googler, har et opmærksomhedsspan kortere end en guldfisk – det er der målinger på. Så at fange opmærksomheden hurtigt og effektivt betyder alt – men det skal være troværdigt. ’Click bait’ gør bare kunderne irriterede. Vis hvad du kan – men hurtigt.

Opdater nu

Det er lige nu og her, der er plads til at optimere hjemmesiden – og det er nu, der skal lægges aktiviteter for 2017 på kalenderen, så man kan se, hvad der kommer af arrangementer til næste sommerferie og ikke bare, hvad der skete sidste år.

Lad gæsterne lege